Sākums / Notikumi / Higiēnas vadlīnijas atklāta tipa ēdināšanas uzņēmumos - kursi nenotiks!

Higiēnas vadlīnijas atklāta tipa ēdināšanas uzņēmumos - kursi nenotiks!

Kursu klausītāji apgūs zināšanas un prasmes HACCP (Hazardz Analyses and Critical Control Points: Bīstamību analīze un kritiskie kontroles punkti) sistēmas ieviešanā un pielietošanā pārtikas uzņēmumos.

Pieteikties

  Mērķauditorija

Rīgā kopā,  Centrs

 Profesionālās pilnveides forma

Kursi

  Lektors

Iveta Austruma, Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma pasniedzēja

  Norises laiks un vieta

09.04.2018 18:00 - 20:15

10.04.2018 18:00 - 20:15

11.04.2018 18:00 - 20:15

16.04.2018 18:00 - 20:15

17.04.2018 18:00 - 20:15

18.04.2018 18:00 - 20:15

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums, Marijas iela 4, Rīga

  Mācību stundu skaits

18
1 mācību stundas ilgums 45 minūtes

  Dalības maksa

EUR 33.12

 Kontaktpersona

Sandra Cīrule, t. 67105579, sandra.cirule@riga.lv

  Vietas

15 (9 brīvas)

Pieteikties

Rīgas Izglītības un informatīvi metodiskais centrs

Kaņiera iela 15, Rīga
LV–1063, Latvija

67105580 67105547
Uzzināt vairāk