Sākums / Notikumi / Higiēnas vadlīnijas atklāta tipa ēdināšanas uzņēmumos- kursi notiks no 09.04.

Higiēnas vadlīnijas atklāta tipa ēdināšanas uzņēmumos- kursi notiks no 09.04.

Kursu klausītāji apgūs zināšanas un prasmes HACCP (Hazardz Analyses and Critical Control Points: Bīstamību analīze un kritiskie kontroles punkti) sistēmas ieviešanā un pielietošanā pārtikas uzņēmumos.

Pieteikties

  Mērķauditorija

Rīgā kopā,  Centrs

 Profesionālās pilnveides forma

Kursi

  Lektors

Iveta Austruma, Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma pasniedzēja

  Norises laiks un vieta

12.03.2018 18:00 - 20:15

13.03.2018 18:00 - 20:15

14.03.2018 18:00 - 20:15

19.03.2018 18:00 - 20:15

20.03.2018 18:00 - 20:15

21.03.2018 18:00 - 20:15

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums, Marijas iela 4, Rīga

  Mācību stundu skaits

18
1 mācību stundas ilgums 45 minūtes

  Dalības maksa

EUR 33.12

 Kontaktpersona

Sandra Cīrule, t. 67105579, sandra.cirule@riga.lv

  Vietas

15 (13 brīvas)

Pieteikties

Rīgas Izglītības un informatīvi metodiskais centrs

Kaņiera iela 15, Rīga
LV–1063, Latvija

67105580 67105547
Uzzināt vairāk

Šīs tīmekļa vietnes pārzinis ir Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, elektroniskā pasta adrese: iksd@riga.lv.

Informējam, ka šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Uzkrātās sīkdatnes var būt pieejamas arī mūsu pārbaudītiem un uzticamiem sadarbības partneriem (trešajām pusēm). Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes, taču Jums jāņem vērā, ka, ja atspējosiet noteikti nepieciešamās sīkdatnes, tīmekļa vietne nevarēs darboties pilnvērtīgi. Papildus informācija šeit