Sākums / Notikumi / Minimālās higiēnas prasības pārtikas aprites uzņēmumos -kursi nenotiks!

Minimālās higiēnas prasības pārtikas aprites uzņēmumos -kursi nenotiks!

Mērķis: sniegt zināšanas par higiēnas parasībām un sanitārijas pasākumiem pārtikas uzņēmumos. Izprast pārtikas produktu izmantošanas sanitārijas un darba higiēnas pamatprincipus.

Uzdevumi:

  1. Iepazīstināt kursa klausītājus ar Pārtikas aprites uzraudzību un kontroli Latvijā, ar Pārtikas aprites uzraudzības likumu, u.c. ar pārtikas drošumu saistītiem normatīvajiem aktiem, kā arī ar Eiropas Padomes un Parlamenta regulām.
  2. Veicināt klausītāju izpratni par paškontroles organizēšanu pārtikas aprites uzņēmumos, mikroorganismu lomu pārtikas produktu ražošanā un ēdienu gatavošanā.
  3. Veicināt izpratni par to, kas ir nekaitīga vai nederīga pārtika, pārtikas izcelsmes slimībām un to profilakses pasākumiem.
Pieteikties

  Mērķauditorija

Rīgā kopā,  Centrs

 Profesionālās pilnveides forma

kursi

  Lektors

Ina Krūze, Profesionālās izglītības kompetences centra "Rīgas Valsts tehnikums" pasniedzēja

  Norises laiks un vieta

20.05.2017 10:00 - 16:30

Rīgas Valsts Tehnikums, K.Valdemāra iela 1c, Rīga

  Mācību stundu skaits

8
1 stundas ilgums 45 minūtes

  Dalības maksa

EUR 14,72

 Kontaktpersona

Sandra Cīrule, t.67105579, sandra.cirule@riga.lv

  Vietas

25 (22 brīvas)

Pieteikties

Rīgas Izglītības un informatīvi metodiskais centrs

Kaņiera iela 15, Rīga
LV–1063, Latvija

67105580 67105547
Uzzināt vairāk